crash75 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Nie wiem co to może być, a mianowicie nie działa centralny zamek, nie działają kierunki ani awaryjne, nie otwiera się szyba od kierowcy, nie działają wycieraczki, auto raz odpala raz nie,a przy włączonym zapłonie przez dłuższa chwile coś trzeszczy w miejscu gdzie są bezpieczniki (bezpieczniki dobre). Ma ktoś jakiś pomysł co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jak bezpieczniki dobre, to sprawdziłbym połączenia za płytką z bezpiecznikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Padnięty UHC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Padnięty UHC Też o tym myslałem, miałem podobne objawy przy spalonym bezpieczniku od tego urządzenia, po wymianie wszystko ustąpiło, ale bezpiecznik ponoć dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzięki za info. a gdzie się znajduje ten UHC ? bo u mnie te dziwne odgłosy ( trzeszczenie) dochodzą tak jakby z za bezpieczników, czy UHC tam się znajduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ok. Dzięki wielkie. Pozdro. [ Dodano: 2011-01-19, 06:08 ] Panowie, wymontowałem to ustrojstwo i mam takie pytanie, czy ten UCH mogę kupić np. na allegro od tego samego modelu zamontować i będzie działać, czy trzeba to jakoś kodować i bez wizyty w ASO się nie obejdzie? [ Dodano: 2011-01-27, 06:39 ] Witam ponownie. Chciałem tylko dodać że problem został rozwiązany. Okazało się że myszy poprzegryzały instalacje :) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie koniecznie musi być to skrzynka UHC, miałem te same objawy i ta skrzyneczka była sprawna, walnięta była skrzyneczka zaraz obok akumulatora tzn była cała pognita bezpieczniki też koszt w serwisie 250 używanej 50zl bezpieczniki ok 30 i po problemie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Tak teraz już wiem Dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi