Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

co to może być?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Nie wiem co to może być, a mianowicie nie działa centralny zamek, nie działają kierunki ani awaryjne, nie otwiera się szyba od kierowcy, nie działają wycieraczki, auto raz odpala raz nie,a przy włączonym zapłonie przez dłuższa chwile coś trzeszczy w miejscu gdzie są bezpieczniki (bezpieczniki dobre).

Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?

Padnięty UHC

Też o tym myslałem, miałem podobne objawy przy spalonym bezpieczniku od tego urządzenia, po wymianie wszystko ustąpiło, ale bezpiecznik ponoć dobry.

Ok. Dzięki wielkie.

Pozdro.

[ Dodano: 2011-01-19, 06:08 ]

Panowie, wymontowałem to ustrojstwo i mam takie pytanie, czy ten UCH mogę kupić np. na allegro od tego samego modelu zamontować i będzie działać, czy trzeba to jakoś kodować i bez wizyty w ASO się nie obejdzie?

[ Dodano: 2011-01-27, 06:39 ]

Witam ponownie.

Chciałem tylko dodać że problem został rozwiązany. Okazało się że myszy poprzegryzały instalacje :)

Pozdro.

• 2 tygodnie później...

nie koniecznie musi być to skrzynka UHC, miałem te same objawy i ta skrzyneczka była sprawna, walnięta była skrzyneczka zaraz obok akumulatora tzn była cała pognita bezpieczniki też koszt w serwisie 250 używanej 50zl bezpieczniki ok 30 i po problemie :mrgreen:

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!