Wasyl82 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Najlepsze filtry do naszych Meganek to podobno BMC CDA. Carbonowe. Ale to juz zupelnie inne pieniadze. I tutaj faktycznie wzrost mocy i momentu moze byc wymierny 8-) To kolanko które zastosowałeś jakiej średnicy ma wlot i wylot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kante5 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) jest to wogole w ogóle coś warte? http://www.motointegrator.pl/produkty/347045-zestaw-ukladu-dolotowego-z-filtrem-stozkowym-kn-57-0189 Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil12339 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Połączono z istniejącym tematem. Witam, chcę założyć filtr stożkowy do mojego scenica I 2002r. 1.6 16v. Jaki polecacie i wgl czy się opłaca coś takiego montować czy to coś zmieni? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jedni mówią, że tylko ładniej mruczy, inni , że też momentu przybyło, http://megane.com.pl/topic/2814-sportowy-filtr-powietrza-kn/page__view__findpost__p__27101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał80 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) To ja z trochę innym pytaniem: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Chciałem do meganki II 2.0dci M9R (2007) kupić wkładkę filtra Piercrossa, ale o dziwo podobno w ofercie takowej nie ma .... /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pytałem tutaj i teraz konkretne pytanie: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Czy scenic 2.0dci/Magane III 2.0dci ma inny filtr powietrza niż mII 2.0dci? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dzięki za odpowiedzi. Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 4 Lipca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Wedle katalogu IC jest we wszystkich 2.0dci Scenic II/III czy też Megane II/III taki sam, porównywałem dla Purfluxa model: PX1196. Tego co ty szukasz nie ma dla MII w katalogu IC, bardzo możliwe że producent nie kierował się tym aby wyprodukować filtr dla danego modelu. Więc pewnie trzeba byłoby sprawdzić czy będzie pasować. W IC dla SCIII/MIII 2.0dci jest dostępny: PIPECROSS TUPP1619, cena 77zł :blink: troszkę drogawo jak za filtr powietrza, ale jak tam kto woli... Edytowane 4 Lipca 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał80 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dzięki za odpowiedź. Dokładnie chodziło mi o PIPECROSS TUPP1619. Jeśli więc logiczne myślenie mnie nie zawodzi, to powinno być to samo. Sprawdzę pewnie przy okazji najbliższego serwisu. Dodano: 21 wrz 2016 - 14:12 Zamontowałem dzisiaj Pipercrossa Na razie wrażeń brak, bo pogoda nie sprzyja żadnym testom drogowym, zobaczymy jak przeschnie trochę. Nie spodziewam się co prawda jakiejś zauważalnej różnicy, ale satysfakcja z posiadania bezcenna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi