dek17 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam. mam pytanie do was. jak podłaczyć radio by grało bez przekręconego kluczyka? u mnie radio chodzi tylko wtedy gdy mam go przekreconego. jak mozecie pomożcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A jakie ma kolega radio :) Jak nie fabryczne to powinno mieć możliwość podłączenia go pod potrzymanie pamięci (tak miałem w sony że mogłem sobie różnie je podłączyć). Wtedy radio będzie sobie grało bez kluczyka w stacyjce. Jak jest z fabrycznym nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jeżeli nic nie jest kombinowane to radio gra tylko po przekręceniu kluczyka, ot taki urok Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Fabryczne gra bez kluczyka prze kilkanaście minut, później się samo wyłącza. Gdzieś na forum (chyba w temacie o kostkach ISO) była podana informacja gdzie podać +12V żeby grało bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 W moim RX4 radio gra z kluczykiem i bez, z tą jednak różnicą, że jeżeli nie ma kluczyka w stacyjce na pozycji 1, to wyłącza się samo po godzinie nie dotykania guzików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dek17 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 mam JVC. mam tez golfa i mam tak ze radio chodzi w kazdym momencie kiedy chce.. a da rade pociagnąc plus jakos z akumulatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Przecież masz plus na stałe do podtrzymania pamięci radia w wiązce (kolor żółty). Wystarczy podłączyć za kostką (wiązka od radia) przewody od radia czerwony i żółty razem w taki sposób aby w wiązce od instalacji samochodowej spotykały się razem z żółtym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dek17 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 tzn jak? mam wziaśc kabel i połaczyc kabel zółty i czerwony razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi