grabek246 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam. chcialem kupic taki interfejs http://allegro.pl/ddt-2000-interfejs-renau...1427279199.html i nie wiem czy bedzie pasowal do mojej meganki. jak nie ten to jaki polecacie zakupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zobacz jaki masz sterownik ECU. Zresztą możesz podjechać to spróbujemy pogrzebać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 P_r_z_e_m_o, a jak ten sterownik sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Otwórz maskę i przeczytaj co masz na naklejce ECU. Tam masz wszystko napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 naklejka znaleziona. i sie pytam jak dopasowac kabel? ktore numery mi sa potrzebne przy wyborze kabla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Co tam pisze? Jaki jest typ ECU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemens sirius 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 to taki jak mój powinien pójść ddt2000 ale to po francusku i podobnież xr25pc Tylko że ja mam silnik 16v ale sterownik może ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Silnik nie jest istotny, ważny jest sterownik. DDT2000 ma problem ze sterownikami Fenix, tzn muszą być takie w bazie programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 pawelsonx, a po angielsku by nie dalo rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zawsze możesz sobie przetłumaczyć, nawet na polski. Trochę roboty z tym jest ale da się zrobić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi