marcinb7 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. W głębokim żalu muszę się z Wami pożegnać. Sprzedałem mojego Sceniczka, aby móc przesiąść się na coś większego - VW Sharan. Dzięki Wam, przez 1,5 roku, radziłem sobie z wszelkimi usterkami, które nawiedziły mego szczeniaczka. Wielkie dzięki wszystkim za wszystko. Pozdrawiam, marcinb7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 a gówzik !, samochód pożegnałeś, nie widzę powodu żeby kumpli z Forum też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dokładnie, forum to ludzie i kumple przy okazji a auta to tylko narzędzia w naszych rękach, i jak już masz tego sharana to wklejaj go w dziale nasze auta[inne] - chętnie obejrzymy nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie no co jakiś czas wejdź na forum, nawet na jakiś zlocik możesz podjechać, nikt cię pewnie nie wyrzuci... co do Sharana to pewnie TDI zakupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Na pewno będę tu do Was zaglądał. Zdjęcia Sharana na pewno wkleję jak tylko porobię. Tjjja, przyjadę na zlot i będę sam ze swoim Sharanem, Wy będziecie zachwalać swoje Renie, a ja co - Volkswagenowiec jeden? Sharana chciałem TDI, ale zakupiłem okazyjnie 2.0 w benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 eee Marcin, może jeszcze do nas wrócisz, nie ma się co żegnać ;-) Lepiej chyba by było "do zobaczenia" napisać Pozdrawiam, również Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 W głębokim żalu muszę się z Wami pożegnać. Sprzedałem mojego Sceniczka, aby móc przesiąść się na coś większego - VW Sharan. bez przesady...ja już megi nie mam 3 lata.miesiąc temu pożegnałem sie z laguna a tutaj zaglądam i na następny ogólnopolski może podjadę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie peniaj marcin, zaglądaj, nie wygonią. Żyrardów od Grójca blisko, może kiedyś w Słomczynie spota ktoś zwoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi