marcin1979 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam,jestem nowym użytkownikiem forum więc będe wdzięczny za wszystkie wskazówki i porady.Mam duży problem z moją Megi,a dokładnie wygląda to tak: W serwisie nieautoryzowanym wymieniali mi sprzęgło,musieli zdemontować ławę czy sanki zawieszenia aby dobrać się do skrzyni biegów,po zamontowaniu wszystkiego tak jak było podczas ruszania lub hamowania słychać bardzo wyraźnie i głośno metaliczne stuki z okolic ławy,wahacza czy gdzieś tam których wcześniej nie było.Chłopaki w serwisie próbowali dokręcać na podnośniku,sprawdzali zjeżdżałem z podnośnika wjeżdżałem kilka razy i nic problem jak był tak jest. POMOCY JUŻ NIE WIEM CO ROBIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 problem był opisywany radze zmienić warsztat żle założyli sanki dlatego puka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1979 Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 witam ponownie byłem u diagnosty na szarpakach wszystko sprawdzone łączniki sworznie drążki itd są w porządku,forum całe przejrzałem i nic,tylko same drążki łączniki kolumny i układy kierownicze a u mnie to wszystko ok. Może faktycznie źle założyli sanki jak sugerujesz podjadę jeszcze raz do serwisu i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 a to czytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1979 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam problem rozwiązany,przyczyną była niedokręcona śruba lewego wahacza na tulejach. Chłopaki w serwisie wykazali się chęcią znalezienia problemu i znaleźli. Cieszę się wspaniałą ciszą w aucie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi