Prezes Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No to zaczniemy Mam zapytanie, czy ktoś rozbierał czujniki HF i umie mi sensownie udzielić informacji jakie fotoelementy siedzą w takim czujniku Zaznaczam, że jest to deczko inaczej rozwiązane niżli w modelach megane. Może ktoś ma takowy uszkodzony to chętnie przygarnę i pobawię się w rozbieranie i sprawdzenie organoleptycznie co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Prezes, raczej ciężko będzie o taki czujnik. Może warto zapodać temat na elektrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Prezes, na RLKP nie ma manuala?Z tego co pamiętam ktoś tam naprawiał czujniki HF. http://renaultlaguna.pl/forum/Dzialanie-i-...ult-t15928.html http://renaultlaguna.pl/forum/Hand-Free-La...phI-t57860.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Krzychu, Ciężko może nie będzie - przeca komuś padnie Zapodałem temat w ASO i jak będą mieli to może nie zapomną mi zostawić Na Elektrodzie nie mam konta. Jak masz to proszę zapodaj. Tylko musi być od Laguny bo w Megane jest inaczej. waldek708, Jest, ale tylko co co wymiany całości a mnie chodzi o bardziej zaawansowane prace, czyli jak to rozebrać i jak się dostać do fotoelementu i aby się dowiedzieć co to za element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 miałem od megane ale wyrzuciłem, bo jak widać na zdjęciu została zalana wodą .Obudowa plastikowa jest sklejona musiałem nożem rozciąć te dwie połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Nel, No i błąd. I co tam siedziało w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi