P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja wiem o tym, samo wyczyszczenie i poskładanie na nowo nic nie da, bo za jakiś czas problem powróci. Woda i wilgoć z powietrza dostanie się wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gb66 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witajcie Panowie. Ostatnio i mnie autko postanowiło ograniczyć dostęp do bagażnika. Czy ktoś mógłby napisać jak wyjąć przycisk otwierania klapy? Wczoraj próbowałem się do niego dostać, ale nie chciał współpracować. Odpuściłem, żeby niczego nie zepsuć. Będę bardzo wdzięczny za odrobinę pomocy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Podważasz śrubkowkrętem i wylezie wcześniej czy póżniej. Może się rozłączyć obudowa ale łatwo się składa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi