rem331 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Chcę wymienic wyciszenie maski w RX4 i chcę zapytać czy będzie pasować od zwykłego Szczeniaczka czy też do RX4 było inne.... ps. Jesli było takie samo jaki sklep polecacie abym dostał tam nowe wyciszenie maseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 . Jesli było takie samo jaki sklep polecacie abym dostał tam nowe wyciszenie maseczki Sklep typy " szrot " będzie jak najbardziej na miejscu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem331 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ale ja chce mieć nowe wyciszenie a nie kolejne uzywane które za chwile się rozleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nowe pewnie kupisz tylko w ASO. Przygotuj kilka stówek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem331 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ale czy maska w zwyklym scenicu i rx4 nie sa takie same? bo wtedy pasowaloby wyciszenie z normalnego scenica... i łatwiej o zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Maska jest, chyba, taka sama jak w Scenicu I PhII co wcale nie oznacza, że takie wygłuszenie będzie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem331 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 hmm podpinało mi się wygłuszenie od strony kabiny kiepskie tam jest trzymanie moze lepiej przykleic na jakis klej do karoserii albo wymyśleć coś prostego niż kupowac nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 hmm podpinało mi się wygłuszenie od strony kabiny kiepskie tam jest trzymanie to jest standard w scenicach phII. Przyczep na opaski zaciskowe i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi