Mortek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 WItam Mam pytanie, ponieważ padła mi dmuchawa w sensie że nie ma żadnej reakcji wentylatora na próbę regulacji z panelu(automatyczna klima). Wyczytałem na forum,że może to być uszkodzony ten moduł właśnie który znajdue sie w tak fatalnym miejscu, że spędziłem pół niedzieli przy próbie wyjęcia go, ale z wiekim trudem udało mi się wykrecić tylko jedna śrubę. Ma ktoś może jakiś na to patent?? Przewaliłem mnóstwo postów, ale więszkość dotyczy megany I lub scenika II, a o meganie II niestety nic. Dowiedziałem się, że moduł ten nie znajduje sie pod schowkiem tudzież za nim, lecz w ogóle z drugiej strony czyli od strony kierowcy, a dostęp jest praktycznie zerowy, chyba że się zdemontuje pedał gazu i hamulca. Jeśli ktoś to zdemontował i ma na to jakiś pomysl to proszę o radę, bo w innym wypadku bede musiał dać zarobić mechanikowi i pewnie skasuje, za zwykłą podmiankę tego modułu. Z góry dziekuję za pomoc i proszę nie odsyłać mnie do szukajki, bo spedziłem dzis pół niedzieli i żadnych konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Moze to bedzie pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortek Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 dzieki wielkie kolego, widze po tych zdjęciach że raczej nie dał bym rady, auto i tak pojechalo do mechanika. Okazało się, że cała dmuchawa do wymiany bo cos sie tam popaliło i jestem sporo kasy w plecy:( Ta megana zaczyna mnie coraz wiecej kosztowac. Jeszcze raz dzieki za odzew i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi