Piotrek12 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam.Mam pytanko jak w temacie jakie części pasują z Megane do Scenica??Może temat był to proszę o jakiś link.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Na pewno pasuje zaślepka na drzwiach przednich pasażera... A tak poważnie, to samochód składa się kilkunastu (jak nie kilkuset) tysięcy części i ciężko by było je tu wszystkie wypisać. Jak interesuje cię konkretnie jakiś element (np. silnik, czy zawieszenie, etc.) to napisz co Cię konkretnie interesuje, a społeczność forumowiczów z chęcią pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Większość części będzie pasowała, na pewno nie pasuje blacharka i szyby. Nie mam pewności co do świateł zewnętrznych. W zawieszeniu praktycznie wszystkie części są identyczne oprócz stabilizatora i gum na nich, i tylnego zawieszenia. Choć do Meganki wkładają tylną belkę od Scenica. Poza tym wszystkie inne elementy powinny pasować. Należy pamiętać że Scenic jest cięższy od Meganki, ma więc inne hamulce (większa średnica tarcz i bębnów). Środek poza fotelami, tapicerką i deską również będzie taki sam. Należy pamiętać, że Scenic to taka rozdmuchana Meganka. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek12 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Chodzi mi generalnie o części bo mam megi na części i nie którzi pytają czy do scenica to -pasuje a ja wtedy nie wiem co mogę sprzedać i na pewno będzie pasowało do scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi