Merkaba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Siemka chłopaki zauważyłem pewien problem z naszą stronką otóż od Piątku wieczora strona w Google Chrome wygląda tak: Sprawdziłem i przetestowałem rożne ustawienia niestety jakoś to nie pomaga... A na Fire Fox'ie jest wszystko w najlepszym porządku może ktoś wie w czym problem? Dlaczego Chrome bo zużywa o 70% mniej zasobów kompa niż Fire Fox (jak ktoś nie wierzy): A że komp leciwy to trzeba sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 od Piątku wieczora strona w Google Chrome wygląda tak: u mnie tak wygląda, jak przełączysz forum na wersję mobilną: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie wiem na czym to polega, ale w piątek i sobotę rano miałem identyczny problem. Nie pomagał nawet reset kompa. Wydaje mi się, że wcinał się forum mobilny do telefonów bo strona wyglądała identycznie, kiedy wcisnąłem opcję Mobile kiedy ogłosił to jeden z Adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Merkaba, a próbowałeś kliknąć w ten link: "Pełna wersja forum" bez grzebania w ustawieniach przeglądarki? zazwyczaj pomaga przejść z uproszczonej wersji dla przeglądarek mobilnych na pełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No właśnie kliknąłem na pełną wersje, restart chroma i działa dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wejście na mobile.megane.com.pl powoduje zapisanie informacji w ciasteczku o tym, że chcecie korzystać z wersji mobilnej. Kolejne wejście na forum nawet na normalny adres spowoduje wyświetlenie wersji mobilnej. Aby powrócić do normalnej wersji należy kliknąć "Pełną wersja...", wówczas informacja w ciasteczku zostanie zresetowana i pojawi się normalne forum. Restart kompa, czy przeglądarki nie pomoże. Pomoże wyczyszczenie ciasteczek lub po prostu kliknięcie w link "Pełna wersja forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi