Grzechu24 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam, Mam problem bo spaliła mi sie kilka tygodni temu żarówka postojowa w przedniej lampie w moim Scenicu 1.9dCi 2002r. i nie wiem jak sie zabrać za jej wymianę. Kupiłem W5W oczywiście. Trzeba cała lampę wyjmować czy można to zrobić bez większej robocizny? Wyjąłem zaczep i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Musisz przekręcić tą białą obudowę, chyba o 90st tak jakbyś chciał ją wykręcić. Lampy nie ruszasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu24 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 OK, zobaczę jutro PS. udało się Dzięki bardzo kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi