Merkaba Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 maciek127,Jak masz szajs instalacje to się mówi trudno u mnie na LPG jest zrobione ok 200tyś i na razie nic. Po oględzinach: Zawieszenie: nic nie puka ani stuka, nie ściąga, sprężyny całe, amory nie ciekną, nawet na szarpakach nic nie wyszło. Nadwodzie: przód nic nie ruszany wszystko w oryginale nawet spod kanału nic nie było widać, tył prawdopodobnie mógł być lekko uderzony nic z blachą ani podłogą w bagażniku nie było robione a od spodu wszystko jest w jak najlepszym porządku. Na światłach ktoś nie zdążył wyhamować i zderzak poszedł to wymienili. Wnętrze: jak na 270 tyś w bardzo dobrym stanie, skóra nie jest wytarta, zmęczona spękana, nie śmierdzi więc prawdopodobnie nie palono w nim. Tylko kierownice można by oddać do ponownego obszycia. Silnik: na benzynie jak i na gazie dobrze przyspiesza, na benzynie trochę nie równo pracuje, wyciek spod uszczelki zaworów i miski olejowej, więcej zastrzeżeń nie miałem. Tłumik środkowy ma gdzieś przedmuch i pierdzi. Skrzynia: jak skrzynia tak i sprzęgło, żadnych zastrzeżeń. Sprzedający kupił już bez tych plastikowych listew na dachu, a na wycieraczce nawet nie zauważył, że nie ma. Według karty pojazdu: Poprzedni właścicielami była laska i jej chłopak w Poznaniu. Auto ściągnięte przez prywatną osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ak masz szajs instalacje to się mówi trudno u mnie na LPG jest zrobione ok 200tyś i na razie nic. uwierz mi nie jest szajs instalacja i jest jednym z najlepszych warsztatów instalacja w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale co z przebiegiem? Czy to nie jest ryzykowne? Lepiej kupić z takim przebiegiem i być go pewnym niż kupić pięć razy kręconą. Moja ma prawie 233 000 km na dzień dzisiejszy a po wymianach spisuje się należycie - jak dbasz tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzięki meganecoupe02 za linka do tematu , tych drzwi w czarnym nie dopatrzyłem. Szukam cały czas f7r, najlepiej takiego bez rdzy - resztę sobie ogarnę. Więc jakby ktoś miał info to będę wdzięczny za linka. sqrd sprzedaję swojego f3r'a. Furka zadbana i jedyna w swoim rodzaju. W nie wiem jak w PL ale w łódzkim 2giej tak zrobionej nie ma. Niedawno miałem stłuczkę (koleś mi w tyłek wjechał). Do zrobienia jest przede wszystkim podłoga bagażnika, zderzak. Autko jeździ prosto cały czas użytkuję etc. Jesteś z Łodzi więc masz możliwość sprawdzenia organoleptycznie. Jak Ci będzie odpowiadało to naprawisz pod siebie i będziesz wiedział co masz, jak nie to nie kupisz -daleko nie masz Jak coś to pw. bo to w sumie ocenianie ogłoszeń a nie giełda i meganecoupe02 będzie krzyczał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqrd Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 brejq na PW pogadamy Jeszcze czasu nie miałem podjechać do tego Leszna. Planowałem że dzisiaj będę tam jechał ale na razie w pracy to może się przełoży na po świętach. Cały czas ten przebieg mnie martwi. Moja ma prawie 233 000 km na dzień dzisiejszy a po wymianach spisuje się należycie Co wymieniałeś i ile Cię to wyniosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyryl Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja mam Meganke I z 98 przebieg 223 000, do zrobienia była uszczelka pod głowicą i to wszystko. Chodzi bardzo ładnie. I to ostatnie 45 tyś. na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jak już pisałem wcześniej moja ma dokładnie 297tyś i do tej pory popsuło się tylko, wtryskiwacz i uszczelka pod głowicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a tego widział ktoś? http://allegro.pl/renault-megane-coupe-2-0...1564346360.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqrd Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Podejrzany jak dla mnie. Mam dodatkowe zdjęcia tego samochodu dostałem od sprzedawcy. W ogóle nie dostałem zdjęć wskaźników na PW napisz email to podeśle dodatkowe zdjęcia Ci edit: jednak miał rozpórki mi się pomyliło z innym [ Dodano: 2011-04-24, 12:22 ] A tak teraz zauważyłem jeszcze: http://allegro.pl/piekne-renault-megane-ca...1557179267.html Co o tym uważacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 sqrd odpisałem Ci na PW w sprawie mojej Meganki bo pytałeś - za chwilę będzie na sprzedaż więc może się dogadamy :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi