lajcik28 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Czesc mam glupie pytanie co do radia philipsa ktorymi guzikami sie wbija kod bo mi migja cztery zera i co bym nie nacisnal to nie chca sie zmienic a nie mam instukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A zapodajesz właściwy kod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Kod wprowadza sie za pomocą sterowania przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik28 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 no wlasnie nie wiem czy go wbic bo mi sie te zera wogole nie zmieniaja tylko ciagle pierwsze mi miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Zastosuj sie do mojej rady, a wprowadzanie kodu stanie sie czysta przyjemnosciac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik28 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 a moje drugie pytanie czy jak wymienie takiego philipsa to czy musze kupic jakas zaslepke czy zwykle radio bedzie pasci w dziure bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik28 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dzieki za cynk zastosuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Nie będzie pasować, konieczna specjalna zaślepka w serwisie okolo 90zł na allegro taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik28 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dzieki za opis tylo ja mam kaseciaka troche inny jest wiecej guzikow :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 zasada ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Oj nie wiem, przy starych philipsach jak dobrze pamietam kod mozna bylo wprowadzic tylko za pomoca sterowania przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 w sumie fakt... przy kierze zawsze sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Da się albo się nie da ;-) - jak nie działa sterowanie A przy radyjku też powinna być taka możliwość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Swojego kaseciaka po pierwszym odpięciu akumulatora musiałem rozkodować. I przewerowałem trochę internetu w poszukiwaniu informacji o sprzęcie. Nie znalazłem innego sposobu wprowadzania kodu jak przez pilota przy kierownicy. U mnie trzeba kręcić kółkiem wstawiając odpowiednią cyfrę, potem klawiszem pośrodku (chyba mute) przejść na następną cyfrę zero i kółkiem ponownie wprowadzić odpowiednią wartość. Po wprowadzeniu ostatniej- czwartej cyfry zatwierdzam kod przytrzymując obydwa przyciski VOLUME na pilocie. Tyle mogę napisać z głowy, ale jak potrzeba to mogę to jeszcze sprawdzić. Po pierwszym błędnym kodzie radio blokuje mi dalsze próby na kilkanaście minut (musi być ciągle włączone zasilanie radia). Przy następnych błędnych wpisaniach czas się znacznie wydłuża. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi