Rolandzikl Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dlaczego i ja miałbym nie wypełnić? Wypełniłem i przesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 SzaŁaS89, Pkt. 10 jest chyba bardziej do poprawienia, gdyż można wskazać tylko jedną kategorię, a to jest mało precyzyjne i niewiarygodne. Kto z takich portali korzysta to raczej w pełniejszym zakresie. Dla tego też w tym miejscu wskazałem przypadkową kategorię, bo i tak nie jest to adekwatne do tego jakich zakupów dokonuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Rozumiem, Ale wskazuję na opcję NAJCZĘSTSZĄ. tak moja promotorka powiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 SzaŁaS89, no wiesz, ja nie widzę problemu z tym co jest, skoro ten punkt i odpowiedzi są mniej istotne, a na takie to wskazuje, to po prostu wybiera się jedną z możliwych opcji i tak też zrobiłem. Jest jednak trudno się na tą jedną, jedyną zdecydować w przypadku częstych zakupów w różnych kategoriach. Odpowiedź na to pytanie zajęło mi najwięcej czasu przez zastanawianie się nad odpowiedzią by była wiarygodna. W końcu poszła losowa odpowiedź, bo zgodnie z prawdą nie dało się odpowiedzieć jednym wskazaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Masz jak najbardziej racje I nie sprzeczać się nie będę... Dzięki za uwagi Aktualna liczba ankiet 326. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ode mnie poleciała jedna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Myślę, że moja będzie już czterysetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 381 ankiet Teraz chyba będzie coraz mniej, bo kto już wypełnił to wypełnił, Coraż ciężej będzie Na dzień dzisiejszy 837 ankiet ale powiem wam że liczba kobiet jest większa od liczby mężczyzn o prawie 100 osób ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam!l Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 poszła i moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Done! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi