lukaszc2 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spada mi przegub pompy z pedału sprzęgła. Na pedale sprzęgła jest "wałek" na który wchodzi przegub z pompy (element nr.2 na rysunku) wałek na pedale sprzęgła ma "frez" na którym powinien się zatrzasnąć przegub od pompy jednak po kilku naciśnięciach pedału spada on z pedału co powoduje, że nie mam sprzęgła. Czy czeka mnie wymiana pompy sprzęgła czy może, ktoś miał taki problem i rozwiązał go w inny sposób (np opaska zaciskowa itp.) Bardzo proszę o pomoc zbliża się długi weekend a jak tak dalej będzie spadał przegub z pedału zostanę bez samochodu. Dodam tylko, że sprzęgło działa prawidłowo (jak przegub jest na miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mam ten sam problem tylko u mnie trzyma się ona na kancie jak już opisałem w moim temacie od 2 mc ;-/... poradziłeś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi