FIFI Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Pada i ostro zawiewa, generalnie mało przyjemnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 W zabrzu dziś ostro padało... Ale na bocznych uliczkach jest zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 -5 niemiłosiernie wieje i pada od samego rana... Parę zdjęć: Rynek (widok z mojego mieszkania): Megan (stoi tak biedny od południa): Widok z ASO w którym pracuje: Droga Krajowa nr.5 Poznań - Wrocław wylot w stronę Wrocławia: (doszło tam dziś do bardzo poważnego wypadku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nawaliło tyle ze przy prędkości 30km/h auto lata na boki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 PADA PADA i jeszcze raz PADA białe szaleństwo. Mam nadzieję ze jutro nie powtórzy się sytuacja z wtorku na zgierskich ulicach dolotowych do Łodzi. Bo przed chwilą widziałem z okna 2 pługi jak odśnieżają drogę. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Pada. Do tego stopnia ze pół godziny temu widziałem wyraźnie kominy eolektrociepłowni (ok. 2km od mojego domu), teraz ledwo widać mrugające światełka. Znaczy się dopust boży dla miasta stołecznego się zaczął. A i tak mam wrażenie ze pada drobny :) poprawka, świateł na kominach już nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 no i u mnie pada już :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A na Bemowie jeszcze nie pada, czasami cieszę się, że to takie zacofane miejsce, nawet śnieg tu nie dolatuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Meg wieczorową pora na parkingu. Zawiało i zamiotło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 U mnie nadal sypie i wieje do dziś nasypało z 30 cm śniegu i jakoś nie chce przestawać... Temperatura -10 a -16... I ten piękny widok gdy ja odpalam 12 letniego megana na strzał a sąsiad 3 miesięcznego golfa VI diesla nie może :) P.S dzięki meganecoupe02 za wychwycenie błędu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 U mnie w tej chwili przestało sypać , temp. -5 i wygląda tak Toto czerwone pod choinką to mój Szczeniaczek, biedny marznie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wali aż miło, jechałem dzisiaj do wujka 140km w obie strony tak wygląda auto po tej trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 i będzie mandacik za niewidoczną tablicę rejestracyjną btw. u mnie teraz sypie dość konkretnie, choć cały dzień był spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Sypie ostro , ulice białe ale megi jeszcze widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 i będzie mandacik za niewidoczną tablicę rejestracyjną ale to wszystko było przemyślane bo na drodze która jechałem byłe tyle fotoradarów, że cho cho :P nie no skapłem się, że ta tablica tak wygląda jak wjeżdżałem do garażu :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi