waldec Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam czy ktoś wie co oznaczają kolory na drążkach skrętnych w tylnej belce 4 drązki.Wiem ze jest to twardość, tylko każdy jest inny może ktoś je zna, lub wie gdzie można znaleźć taką informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Są oznaczone bo są każdy inny lewe - prawe . przednie - tylne i nie wolno ich zamieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Pewny nie jestem, ale wydaje mi się, że te kolory oznaczają raczej średnicę drążków. Zależnie od typu nadwozia były stosowane różne średnice drążków. Jeżeli chodzi od strony to na wieloklinie są nacięcia, lewy - dwa, prawy - trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Dzięki za odpowiedź teraz szukam belki. Ach jeszcze dodam pytanie czy belka od scenika może być do kombi różnica jest tylko w jednym kolorze zamiast białego zielony? Edytowane 12 Maja 2011 przez waldec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi