spider785 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Witam otóż od pewnego czasu mam problem z komputerem pokładowym, który zanika i nie pokazuje żadnych danych, nawet po naciśnięciu manetki i włączeniu trybu testowego choć podświetlenie działa ale nic poza tym. Dzieje się tak ni z tąd ni z owąd. Przyjadę autem zgaszę i jest ok, później znów chcę gdzieś jechać i nie działa i dopiero po jakimś czasie się pojawia, dzieje się tak od czasu do czasu. Próbowałem odłączyć akumulator ale nic to nie daje, bezpieczniki wszystkie ok. Wiecie co może być tego przyczyną? Edytowane 25 Maja 2011 przez spider785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo42 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Przyłączam się do tego postu,bo i u mnie takie rzeczy się dzieją. Jak by ktoś coś wiedział na temat tej usterki to podpowiedzcie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Mnie też czasami takie czary sie dzieją ale po chwili coś mu stuknie w pałe i pokazuje normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider785 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Doszedłem do wniosku, że to jest wina wtyczki za deską rozdzielczą. Ściągałem ten plastik co jest nad zegarami i poruszałem tą wtyczką i od tej pory nic się już nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi