lumpf Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam, mam mały problem, mianowicie: Ostatnio odpalałem Megane II gdzie był rozładowany akumulator, auto nie odpaliło więc podłączyliśmy przewody i odpaliliśmy. Po przejechaniu ok 2 km zapaliła się kontrolka SERVICE i PODUSZKI POW. Czy ma to związek z tą rozładowaną baterią? Jak to ewentualnie skasować?? i czym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Raczej nie powinno mieć związku, spróbuj poruszać kablem pod siedzeniem kierowcy, jeśli dalej nie zgaśnie trzeba będzie pomyśleć nad innymi przyczynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bawi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam,ja też mialem tak ostatnio ale sie uspokoiło,dzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi ze najczęściej przyczyną są kostki pod siedzeniami lub gdzies przewody nie łączą i cos tam w pasach.Narazie mam spokój,kazali mi jeżdzic dopóki nic sie nie zaświeci ponownie.Ale mozna to zczytać z kompa podobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 u mnie bywało podobnie, od czasu do czasu... wystarczy przestawić fotel i wszystko wracało do porządku. To miejsce jest narażone, szczególnie jak bywa kilku kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 I ja tak mam.Pogmeram przy kostcę pod fotelem i kontrolka gaśnie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To bolączka chyba wszystkich MIIPhII, u mnie dzieje się to samo,zresztą na forum było o tym już bardzo dużo razy pisane. Miało być MIIPhI. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi