appaloosa Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 szukam pilnie schematu elektrycznego skrzynki bezpieczników i przekaźników w grand scenic II 2006 Lub ewentualnie gdzie do plusa po stacyjce się podpiąć Skrzynka wygląda tak: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Polecam odwiedzenie forumowego downloadu. http://megane.com.pl/files/download/46-bezpieczniki-i-przekazniki-megane-ii-i-scenic-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appaloosa Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Oglądałem ze sto razy - do mojego jest inny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Na załączonym zdjęciu czarna wtyka 6-pinowa z czterema kablami. + po zapłonie żółty przewód. W załączniku podłączenia wszystkich kostek do tych roczników. bezpieczniki nowsze modele.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 aniewa pozwolisz, że umieszczę ten plik na downloadzie. Przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Nawet bardzo wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appaloosa Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Stokrotne dzięki :) Będę musiał jeszcze raz całość rozebrać ale mam nadzieję że w godzinkę z całością się wyrobię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voit Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dysponuje może ktoś takim samym schematem jak w załączonym pdf ale do Clio III 1.5dCi K9K??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mam po rosyjsku jeżeli ci odpowiada napisz na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi