bacha Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 czy jest możliwość sprawdzenia ile meganka moja ma koni mechanicznych poza dowodem rejesrtacyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Chyba najlepiej na hamowni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jeżeli chodzi o katalogową moc, to odczytujesz kod silnika i sprawdzasz w katalogu. Jeżeli chodzi o faktyczną moc jaką ma auto to badanie na hamowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacha Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) dzięki panowie. W ASO w nowym sączu nie potrafili mi powiedzieć albo po prostu nie chcieli .Chce poprawić błąd w dowodzie rejestracyjnym. ,poniweaż Mam ksero francuskiego dowodu rej z oryginału i tam jest napisane że ma 74 kw co odp 101 km a w dowodzie przy pierwszej rejestracji w kraju wpisano mu 60 kw Na podstawie tego ksero pani w wydziale komunikacji ,nie chce poprawić mi tego błędu.Jak myślicie czy ponowne badanie techniczne będzie dla wydziału komunikacji wiarygodnym dokumentem? Edytowane 4 Czerwca 2011 przez bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Skoro o błędach mowa, to jest ich też mnóstwo w Twoim poście. Nie dziw się zatem, że ktoś jeden popełnił w dokumentach. Widocznie osoba ta, tak samo "olewatorsko" podchodziła do zajęcia jak Ty. Sprawdź co na ten temat jest w Regulaminie zapisane i popraw, by post był zgodny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacha Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) ok przepraszam. Lecz dwie literki przepisać z druczku na druczek jest prościej niz przebrnąć przez ten regulamin. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wystarczy poprosić wyciąg z homologacji danego auta w ASO i po sprawie. I wszystko tam jest ładnie opisane. Ja jak kupiłem twingo to w dowodzie miałem 11149cm3 jako pojemność silnika wpisaną na pierwszej stronie. W adnotacjach poprawili na 1149cm3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi