m-c-ool Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Witam bardzo serdecznie , od około 3-4 miesięcy próbuje usunąć awarię , mianowicie świecą mi się kontrolki Airbag i serwis , niestety przez kabel Vag KKL i DDT2000 nie umiem dojść wysyłałem screeny na forach i nic , dlatego pisze tu czy ktoś kto ma meganke 1 ph 2 z 4 poduszkami powietrznymi (wie że na pewno ma wszystkie ) nie świeci mu kontrolka mógł by mi podać wartości jakie mu podaje DDT w zakładce gdzie są podane ohmy poszczególnych poduszek ? był bym bardzo wdzięczny . PLIS :) pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2011 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 screeny z clipa mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 oczywiście że tak jak naj bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) PR105 - napinacze pasów przód PR106 - napinacze pasów/zwijarki tył PR107 - poduszka czołowa kierowcy PR108 - poduszka czołowa pasażera PR113 - poduszka powietrzna boczna (klatka piersiowa) przednia, pasażera PR114 - poduszka powietrzna boczna (głowa) od strony pasażera PR115 - poduszka powietrzna boczna (głowa) od strony kierowcy PR116 - poduszka powietrzna boczna (klatka piersiowa) przednia, kierowcy Auto: Megane coupe 2002. 4 poduszki powietrzne, 2 napinacze z przodu. Tylne zwijacze zwykłe (niepirotechniczne). Edytowane 9 Czerwca 2011 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 witam , oto moje wynika , nawet się nie różnią za bardzo a mimo to świeci mi się kontrolka i take błędy mi odczytał , jakiego Ty programu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Przecież pytał się czy skany z Clipa mogą być. A clip jest dedykowany do renówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 m-c-ool przetłumacz tłumaczem google co oznaczają błędy z drugiego screena odnośnie AIRBagów, a najlepiej podepnij clipa i pokaże CI wszystko jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 wiesz co tłumaczyłem to i wychodzi tak : -kurtyny boczne poduszki pasażera -przednie boczne poduszki powietrzne kierowcy klatki piersiowej -kalkulator żywności :) a po odjęciu dwóch ostatnich literek alimentation du calculate - obliczyć moc - a ostatni błąd oznacza świecąca kontrolkę na desce rozdzielczej Kostki pod fotelami mam wyczyszczone odtłuszczone itp. także tam jest styk na pewno więc co jest grane ;/ skasowanie błędu nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Poszukaj jakiegoś zawodnika poza aso, który ma clipa, podepnij i będziesz miał pewność. Diagnoza Meganek/Sceniców I tym urządzeniem jest bajecznie prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 myślałem że obejdzie się bez kosztów po to kupiłem kabel i męczę się z francuski DDT200 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defcon5 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Nie wiem czy jeździsz do Katowice, ale jeśli bywasz to możesz podjechac, to prześwietlimy go CLIP . Edytowane 12 Czerwca 2011 przez Defcon5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 witam , rzadko bywam w Katowicach ale może się umówić to gdzieś się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defcon5 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie ma problemu. Możemy sie gdzieś umówić, to podjadę. Jeśli będziesz chciał to pisz na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martunia Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam! Mam taką prośbę.Chcę ściągnąć clipa z chomika ale nie wiem którego bo jest tam kilkanaście Mam wszystkie ściągnąć czy tylko jeden?Bardzo dziękuję za podpowiedż.A jeszce czy clip będzie działał z interfejsem KKL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Clip nie będzie działał z KKL do KKL musisz z ciągnąć DDT2000 z bazą 400Mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi