martunia Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 dzięki za odpowiedż.Mam ddt 2000 ale cos mi nie działa. ciągle prosi o połaczenie z netem .Czy tak musi być?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 znajdź instrukcję instalacji do ddt i rób krok po kroku, uda się. Odpalaj w internet Explorerze. Clipa nie ściągaj jak nie masz interfejsu, nie zainstaluje się, nic nie zdziałasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Nie - masz źle zainstalowany wejdź na forum Laguny wpisz DDT 2000 tam masz dobrze opisane co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martunia Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No niestety ale męczyłam się z tym DDT2000 bo jest po francusku. Jakim programem mam zdiagnozować moją Renówkę z 1998 r. Mam kabel jak pisałam KKL. Ostatnio świeci mi się kontrolka niedomknięcia drzwi ,kiedy są zamknięte. Proszę pomóżcie bo naprawdę jestem młoda i nie mam jeszcze doświadczenia z samochodami ale bardzo chcę się nauczyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Wyciągnij czujnik i go wyczyść, albo wymień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 kontrolka niedomknięcia drzwi Pewny w 100% nie jestem, czy zdiagnozujesz ten problem przy pomocy interfejsu czy innego programu. Krańcówki w drzwiach są połączone równolegle, jeżeli jedna z nich będzie uszkodzona lampka drzwi będzie się świecić. Wyjmij wszystkie krańcówki i wypnij kable. Jeżeli lampka zgaśnie to po kolei je wpinaj, aż dojdziesz do uszkodzonej. Warto je przy okazji wyczyścić. Jeżeli po zdemontowaniu lampka będzie nadal świecić szukaj zwarcia w kostkach pod słupkami A z przodu.Tyle OT! Więcej znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martunia Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W którym miejscu jest ten czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Pod tymi czarnymi cyckami w ramach drzwi i w bagażniku. Przypominam, że temat nie dotyczy czujników otwartych drzwi. Skorzystaj z :) i pisz w tamtych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi