fred Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No to pokaż to cudo, tylko obawiam się, że tak naprawdę homologacji to to nie ma (dlatego wytłoczyli krzywo i niewyraźnie) czyli masz standardowy oślepiacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 fred, do meganek i sceniców I to tylko zestawy oślepiaczy. Ja już mam dość ganiania za to badziewie, niech policja zabiera dowody rejestracyjne. Po co ja mam się męczyć jadąc w nocy i widząc takiego typa z przeciwka, czy co gorsze za mną. Ja słabo widzę, to kupiłem sobie okulary, nie oślepiam innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 fred, do meganek i sceniców I to tylko zestawy oślepiaczy. No tez właśnie nie spotkałem lamp xenon do megi 1, więc czekam aby kolega pokazał co za cudo włożył, ot ciekawość po prostu mnie zżera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Homologacja musi być wytłoczona na szybie reflektora, a nie na jego obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No przecież mówię, że chińszczyźniana robota z bzdurami wytłoczonymi na zaczepach, żeby tylko coś tam było... Dlatego mam je ustawione nisko, bo mnie też wkurza, jak jedzie taki dres i wali w kosmos i oślepia wszystkich wkoło... co nie zmienia faktu, że nawet ustawione mocno w dół dają lepszą widoczność niż standardowe H1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 nawet ustawione mocno w dół dają lepszą widoczność niż standardowe H1. czyli te "ksenony" świeca gdzie chcą, nawet po opuszczeniu. Skoro po opuszczeniu świecą gdzie chcą, to jak tu można mówić o jakimkolwiek ustawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie, Kolego, po opuszczeniu świecą w jezdnię. Na ustawieniu 2 pozycjonera, na planszy w warsztacie świecą idealnie, żadnego rozpływania się światła w kosmos, facet ze stacji posprawdzał i generalnie można z tym jeździć, bo nie oślepiają, jednakże nie może mi dać świstka, że zatwierdza do ruchu, bo nie mają żyroskopów (czyli jazda na własne ryzyko). A ponieważ nie mają żyroskopów, to trzymam je opuszczone do 1, żeby na wybojach nie walić w lusterko wsteczne. Tak z czystego szacunku do innych kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi