hudy1 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Wpadł mi w ręce kompletny podnośnik szyb z modułem,silniczkiem,spinkami itp.Wiem,że jśli chodzi o moduł i silniczek,można zamienić tył/przód.Czy można w takim razie zamieniać lewo/prawo? Na oko wygląda jednakowo. Edytowane 2 Lipca 2011 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuzioR_ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 cytowanie Wydaje mi się, że chyba nie, bo mają one pozamieniane kolejnością linki i lewego do prawej nie włożysz i odwrotnie. Kiedyś zepsułem ten moduł i to jest tak chore rozwiązanie, że tylko Francuzi mogli to wymyślić Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie Po co cytujesz całego posta skoro odpowiadasz bezpośrednio pod nim P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi