sosikxxx Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam! Zakupiłem niedawno Megane II 1.6 16v. Ale nie mam od niej żadnych książek, chciałbym się dowiedzieć jaką mam wersję wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jaki masz kolor tapicerki, z wzorkiem czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 hmm, no taki w kratkę na siedzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czyli wystrój Expression. A reszta wypasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 4x el. szyby, klima manualna, 6 poduszek, el. lusterka, po za tym nie wiem czy coś więcej jeszcze. Z zewnątrz pod wszystkimi klamkami są jakieś czarne kwadraciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Te kwadraciki to czujniki do otwierania drzwi. Czyli masz kartę hands free, nie musisz otwierać z przycisku karty tylko wkładając rękę między klamkę i ten kwadracik. Zamykanie polega na dotknięciu przycisku na końcu klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ale samochód tak się nie otwiera bez karty a na klamce nie mam żadnego przycisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jeszcze mały szczegół, że kartę musisz mieć w kieszeni aby czujniki ją widziały. A ten przycisk to po prostu przednia część klamki. A najlepiej będzie jeśli z neta ściągniesz instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał.985 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Żeby mieć system handsfree trzeba mieć na klamce przycisk. Ja też mam czarne kwadraciki pod klamkami, ale to są tylko zaślepki do tego systemu. Więc jeżeli nie masz nic na klamce, to nie masz tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 no właśnie na klamce nie mam tego przycisku więc takiego wypasu nie posiadam a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi