Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o ocenę

robertrobo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do wydania 20000, preferowane kombi. Meganki bardzo mi się podobają, ale ciągle słyszę o awaryjności i mam spore obawy co do kupna. Obecnie dzienny przebieg w tygodniu około 16-25 km plus raz na dwa tygodnie trasa 200km

Mam do obejrzenia:

Renault megane II grandtour diesel 1.5 105KM

RENAULT MEGANE II DCI 1.9 130 KM 2005 ROK

Renault Megane 1.9 Dci 2005r 115KM

Ostatni oglądałem, odpadła wycieraczka, lekkie przetarcie przy nadkolu, nie serwisowany w ASO, ale było rozpisane co i kiedy było wymieniane.

Może powiecie na co zwrócić uwagę. Czy jak podjadę do salonu Renault na stację diagnostyczną to powiedzą mi co i jak?

Pozdrawiam

Ten drugi mi się najbardziej podoba na pierwszy rzut oka, ale cena podejrzanie niska... Według eurotaxu Meganki II z 2005 z silnikiem 1.9dci są warte 20 tysięcy. Nie zapominaj, że po zakupie używanego auta zawsze trzeba trochę doinwestować i przydałoby się mieć kilka tysięcy (2-3) na rozrząd, przegląd, takie tam. Może lepiej patrzeć na rocznik 2004?

obejrzałem właśnie drugi model, tarcze przerdzewiałe, w środku wyraźne ślady użytkowania, kierownica wytarta jak u 15-stolatka. Ten ostatni przynajmniej jest bardzo zadbany i elegancki. A co z awaryjnością ? Ktoś posiada powyższe modele?

Temat zamknięty, zdecydowałem się na ostatni model, po przeglądzie w stacji diagnostycznej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!