googs Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 witam mam dwa problemy posiadam renault scenic Rx4 2002 rok, 2 litry ,130000 mil, benzyna Od paru dni problem z odpaleniem raz odpala bez problemu a za jakis czas musze krecic kluczykiem wiele razy po pare sekund zeby zaskoczyl nie ma regoly czy zimny czy nie Drugi problem dotyczy przewodow od klimatyzacji, mam jedna rurke peknieta i jedyna jaka znalazlem jest od RENAULT SCENIC RX4 2000-2003 1.9 DCI czy bedzie pasowac do mojego 2 litrowego benzyniaka z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasta1990 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 a po co zaśmiecać forum 2 takimi samymi tematami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ad1) Poczytaj na forum o problemach przy odpalaniu w silnikach 16V Ad2) będzie Jeżeli jeszcze raz założysz taki sam temat dostaniesz bana! Poczekaj na odpowiedzi innych użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ad. 1 zacznij od czujnika położenia wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi