Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Naklejki FORUM na ramkę pod tablicę rejestracyjną

Spory

Który projekt jest najlepszy ?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• 3. ?ó?ty (stare logo Renault)
      2
    • 4. ?ó?ty wersja Krzycha (nowe logo Renault)
      35
    • 2. Czarny
      2
    • 1. Bia?y
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Stan na 04.09.2007 r. godz. 10:55 - 16 chętnych na 44 naklejki.

Trochę jeszcze mało, co by zbić cenę chociaż do 2 złotych za 1 sztukę.

Przy zamówieniu 100 szt. cena za jedną naklejkę tyle właśnie wyniesie.

Jeżeli Wam się jeszcze nie spieszy, to poczekajmy, powiedzmy do końca tygodnia na spóźnialskich. Przedstawię wtedy oststeczną listę i warunki zamówienia, a przede wszystkim cenę i zadecydujecie, czy zaczynamy?

PS. DALEJ PANIE, PANOWIE MEGANOMANIACY, ZAPISYWAĆ SIĘ NA WLEPĘ :!: :D :D

kolorowi czerwonemu patronuje DrNO

Na początku przyszłego tygodnia przedstawię projekt naklejki do zaopiniowania,a zacne grono userów tego Klubu podejmie demokratyczną decyzję. :D

Na dzień 07.09.2007 r. godz. 19:30 zapisało się 24 użytkowników z zapotrzebowaniem na 65 naklejek.

Biorąc pod uwagę liczbę ponad 3000 zarejestrowanych klubowiczów - to niewiele. :-/

Zapraszam wszytkich do zapisania w komitet kolejkowy na naklejkę! :D

No dobra, przedkładam oficjalną listę 42 chętnych na 113 naklejek:

1. Mronio - 4 szt.,

2. Easy - 2 szt.,

3. Jahu - 2 szt.,

4. Yetig - 4 szt.,

5. Krzych - 4 szt.,

6. DrNo - 2 szt. + 2 szt = 4 szt.

7. KrzychK75 - 2 szt.,

8. oki.tychy - 1 szt.,

9. lukaszzd - 2 szt.,

10. chiller - 2 szt.,

11. Ratan1 - 4 szt.,

12. Piszu - 2 szt.,

13. Madox - 2 szt.,

14. gaza74 - 5 szt.,

15. Endi85 - 2 szt.,

16. Bronius - 4 szt., + 4 kolejne = 8 szt.

17. gacek_fm - 3 szt.,

18. Lewy - 2 szt.,

19. Waldek708 - 4 szt.,

20. Abbadon84 - 2 szt.,

21. Wrona - 4 szt.,

22. Radziok - 2 szt.,

23. Gienek - 2 szt.,

24. Hadson - 2 szt.,

25. K1LL34- 2 szt.,

26. CAPOMAN - 2 szt.,

27. Robak - 2 szt.,

28. AndrzejZ - 2 szt.,

29. Spory - 4 szt.,

30. Prezes - 4 szt.,

31. Megi - 4 szt.,

32. gojgien - 2 szt.,

33. kid_m - 3 szt.,

34. leo44 - 2 szt.,

35. Effendi - 1 szt.,

36. Sinypl - 2 szt.,

37. CaSspeR - 2 szt.,

38. allien18 - 2 szt.,

39. maly1984 - 2 szt.,

40. tom_ek - 2 szt.,

41. nowackit - 2 szt.,

42. neo - 2 szt.

Proszę członków i członkinie o zweryfikowanie ww. listy, co do ilości zamówionych wlepek. Nikogo nie zapomniałem, nie pominąłem? :roll:

Maruderzy i zapominalscy mają ostatnią szansę rzutem na tasmę zapisać się do zamówienia. W pierwszej turze zamawiam 100 szt., także mała nadwyżka zostanie.

W najbliższych, bliżej niezkonkretyzowanych dniach przedłoże projekt trzech naklejek: z żółtym "renaultowym", czarnym i białym tłem, a Wy w ramach klubowego referendum wybierzecie jedną.

Cena za jedną naklejkę wynosi 1,83 zł + znaczek pocztowy 1,35 zł, koperta za free ;-)

Co do formy płatności, również podam w najbliższych dniach, a więc zbierajcie powoli mamonę na naklejki i możemy zaczynać.

Uwagi, wnioski, zażalenia, pytania - uderzajcie do mnie na PW.

Servus. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 15 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!