szlepster Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Co to jest za kabelek, który znajduje się pod przednim fotelem kierowcy ? Edytowane 21 Lipca 2011 przez szlepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoleS46 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 to i ja sie dołącze co to za kabel? pod prawym podszybiem milewidziane wskazówki gdzie szukać bo nie znalazłem schematu elektryki mI phI thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A te kable nie biegną czasem do silniczka wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Przewody pod przedni fotelem są od : napinacza pirotechnicznego, poduszki powietrznej, podgrzewania fotela, kontrolki zapiętego pasa. Więcej chyba nie ma ale mogę się mylić. Pod fotelem przy schowku pod nogami pasażera są złącza. Trzeba odpiąć pokrywę i sprawdzić co jest nie podłączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoleS46 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A te kable nie biegną czasem do silniczka wycieraczek nie wiem gdzie biegną jak zauwazyłem to były rozłączone, jest to meganka phI znajdują sie podpodszybiem koło akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditux Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ta kostka jest od silniczka recyrkulaji powietrza wew-zew jesli ja wepniesz podejrzewam ze bedziesz słyszał brzeczenie silniczka który podnosi klapke od nawiewu a skoro byla odłaczona to masz ułamane zebatki przy silniczku wepnij to usłyszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYLO Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) a teraz ja mam pytanie ta kostka elektryczna znajduje się tam ggzie stacyjka i manetki od wycieraczek/świateł jest wsadzona w zaślepkę, auto bez poduszki pow. zdjęcie Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Edytowane 14 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Ta kostka jest od poduszek. Edytowane 14 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYLO Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Do czego są te kable w przedziale dźwigni zmiany biegów ? A to urządzenie ? Ten kabel znajduje się w pobliżu przedniej szyby po ściągnięciu deski rozdzielczej Edytowane 11 Października 2011 przez SZYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Masz Coupe, więc podejrzewam, że te przełączniki to podgrzewanie foteli lub elektryczne szyby, ta kość żółta to chyba jakiś Auto-Alarm. A ta kostka na parapecie to prawdopodobnie do wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ta kość żółta to chyba jakiś Auto-Alarm. Raczej powiedział bym, że jest to sterownik systemu air bag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYLO Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Masz Coupe, więc podejrzewam, że te przełączniki to podgrzewanie foteli lub elektryczne szyby, ta kość żółta to chyba jakiś Auto-Alarm. A ta kostka na parapecie to prawdopodobnie do wyświetlacza. Do jakiego wyświetlacza ? mam wyświetlacz godziny i temp. łącznie z wyświetlaczem radia, elektryczne szyby mam sterowane poprzez przełączniki znajdujące się w drzwiach, a tylne szyby z tyłu pośrodku samochodu A te Autoliv to faktycznie sterownik Airbagu wystarczy wpisać w gogle jego nazwę, tylko dziwi mnie jedno ja nie posiadam poduszek powietrznych ? Edytowane 11 Października 2011 przez SZYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ja nie posiadam poduszek powietrznych Nawet w kierownicy??? A może kierownica wymieniona?? Może taka bez poduszki była tańsza jak poduszka na podmianę po wystrzelonej?? Jakiś rocznik tego auta w danych by się przydał, łatwiej wtedy załapać co w danym aucie było wstawione fabrycznie. O fotkach w osobnym temacie przedstawiającym auto już nawet nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYLO Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) rocznik to 97, auto było bite przez poprzedniego właściciela który mnie o tym fakcie poinformował ale o poduszkach nic nie mówił, ale brak włącznika/wyłącznika airbagu w przedziale schowka (czarna zaślepka w tym miejscu) brak poduszki pasażera brak poduszki w kierownicy, brak listwy do airbagu (chodzi mi o tą listwe co łączy/rozdziela kierownicę z resztą samochodu ) Edytowane 11 Października 2011 przez SZYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Masz Coupe, więc podejrzewam, że te przełączniki to podgrzewanie foteli lub elektryczne szyby Ja u siebie też takie coś ostatnio znalazłem. Ciekawe do czego mogą służyć. Ostatnio dowiedziałem się że mam funkcję odszraniania szyby przedniej, tylko brak mi jakiegokolwiek włącznika do tego. Domniemam, że powinien się znajdować pod ogrzewaniem szyby tylnej, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi