sylwus21 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam serdecznie. Posiadam problem w swojej Renault Megane Classic z 1999r. Prędkościomierz raz działa raz nie działa, niezależne to jest ani od pogody,ani od innych okoliczności jakie udało mi się zaobserwować. Dwóch elektryków przyglądało się już sprawie, nastąpił demontaż całej tablicy rozdzielczej, sprawdzanie wszystkich styków, kabelków, kostek i nic, potem podłaczenie pod komputer-komputer nie wskasuje żadnych błedów, sprawdzane były wszystkie kabelki pod maską i też nic nie odnaleziono. Jaka może być przyczyna? Co moge zrobić by prędkościomierz na dobre zadziałal poprawnie? Denerwujące jes ta nie pewnośc czy jak odpale to będzie działal czy dziś jednak nie zadziała. Jest ktoś mi wstanie pomóc? Z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Tylko prędkościomierz czy inne zegary też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Było na forum wielokrotnie, proszę zastosować Na szybko znalazłem: TU TU TU Zamykam P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi