Pabylo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 witam, chciałbym zakupić nowe klocki i tarcze hamulcowe do renault megane II kombi 1.5dCi 105km. bardzo zależało by mi na tarczach i klockach(o ile wogóle produkują klocki) firmy BREMBO. bardzo bym prosił o jakie kolwiek linki ze stronami sklepów internetowych. dziękuję i pozdrawiam. Radzę przeczytać regulamin forum bo widzę, że nie zrobiłeś tego przy rejestracji, a następnie poprawić post. - Prezes OK - poprawa przyjęta - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ale chcesz kupic wieksze tarcze i inne zaciski, czy zamontowac w miejsce seryjnych. Jak seryjne to tarcze berembo bez problemu kupisz, a klocki ferrodo premier (porownywalne z seria) albo Ferrodo DS (sportowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabylo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Chce w miejsce seryjnych :D dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mam u siebie tarcze brembo plus klocki ferodo premier - mają jedną dużą wadę - cholernie piszczą przy lekkim hamowaniu. W jednym autku zestaw ma 10.000km i już niedługo klocki idą do wymiany, a w drugim tarcze mają prawie 20.000km zrobione i już kupiłem inne klocki (po 13.000km - JURID) przez co piszczenie ustało. Tarcze po tych przebiegach wciąż proste i prawie nie zużyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja mam u siebei Ferrodo Premier i nic mi nie piszczy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ferodo premiere na tarczach brembo masz? u mnie ten efekt był w dwóch megankach - mojej i siostry więc to raczej nie jest kwestia egzemplarza :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tarcze mam seria. Moze to kwestia wlasnie takiego zestawu, a nie samych klockow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 to na pewno kwestia takiego zestawu(brembo+ferodo) bo na zestawie (brembo+jurid) piszczenia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabylo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a mozna wiedziec gdzie kupowaliscie te tarcze i klocki?? czy na str. internetowej czy normalnie w jakims tam sklepie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 w Intercarsie w centrali na Polskę w Czosnowie :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabylo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jezeli na jakiejs tronie internetowaj to bardzo prosze o adres. [ Dodano: 2007-08-31, 16:59 ] A mozna jeszcze wiedziec ide daliscie panstwo za caly komplet tarcz i klockow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 na stronie Intercarsu masz cennik wraz z pełnym asortymentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabylo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 bronius, a moge wiedziec ile dales za ten caly komplet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zrobiłem Ci dwa zrzuty ze strony Intercars z częściami do Twojej meganki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabylo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ok dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi