Petor15 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam , mam dylemat na temat radia . Proszę o wypowiedzenie sie posiadaczy tych radyjek Opłaca sie wydac 500 zl na tego harrego czy to jest porażka to radio ? Uniden niby jest dobry slyszalem , ale nie ma homologacji mogą mi za to coś zrobić (policja) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Do czego potrzebujesz radio i co od niego wymagasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Żeby to nie byl szumofon i wmiare to chodzilo w miescie . Żeby też nie zbierało zakłóceń od lini energetycznych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Popatrz na YOSAN TURBO JM-3031M (skokowy RF), SuperStar 120 (brak ASC), ewentualnie Stabo XM 3001 ASC (brak FM, jest w 3003). Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Harry III,ale nie classic (Harry III classic nie ma ASC). Ja kupiłem właśnie President Tommy. Koszt 400 zł. (ma w sobie ASC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam kupiłem Unidenka myślę że będzie git a jak nie to wtedy wezmę tego harrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubidu Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 hej, mam taki problem. chciałbym kupić szwagrowi dobre radio cb. mój szwagier twierdzi, że jedynym słusznym producentem jest President, który model byście polecili? najlepiej takie do 800zł. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 zależy także gdzie będzie użytkować to CB-Radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) W tej cenie to w sumie tylko Harry III, albo lepiej Walker ASC. Edytowane 20 Listopada 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Popatrzcie też na Yosan'y - pożądna marka z rozsądną ceną, sam mam Pro-120 i gra elegancko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Też mogę to potwierdzić, ja mam JC-2204 Turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 sam mam Pro-120 Ja już posiadam 2 sztuki PRO 120, w obydwu sceniolach. Pomimo zauważonych w czasie użytkowania drobnych mankamentów i prób z innymi radiami przed zakupem drugiego, zdecydowałem się na drugą sztukę tego samego modelu tego producenta. Nawet 2204 próbowałem i niestety pomimo prostszej obsługi i ASC zamiast RFgain-a, jego odsłuch był gorszy. Po prostu ASC działa progowo, a RF-em dostrajam sobie płynnie zasięg, co jest bardziej miękkie i przyjemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoyanYakotich Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Podczas kontroli, CB radio może zostać zabrane do depozytu celem przeprowadzenia badańi dalszego postępowania. Jeżeli kupiłeś sprzęt w sklepie, UKE może nakazać stronie postępowania odkupienie wyrobu . Zastosowanie mają tu także przepisy o rękojmi za wady sprzedanego wyrobu.Policja nie ma prawa do konfiskaty. Od tego jest właśnie UKE. Unideny i presidenty są bliźniaczo podobne i zapewne chodzi o kasę, by tych pierwszych nie wpuszczać na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) M-tech legend III bardzo duzo ludzi wypowiada sie ze to radio jest praktycznie identyczne co Harry III poniewaz w sordku ma filtry i rezystory z presidenta z płyta główna unidena poczytaj na typowym forum o CB sam stwierdzisz ze to ten sam sprzet za polowe ceny jak kupiłem je za 250 zł na allegro i szczerze jestem zadowolony bo ASQ działa a nie jest tylko wymioniony na pudełku ze jest Regulamin pkt. 5.6, 5.7 -Prezes Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi