JaxDraken Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 pawelb5913 Szczerze to nadal nią jeżdżę, bo jak mówiłem mechanicznie jest w dobrym stanie oraz bardzo mało pali (gaz). Ale najchętniej sprzedałbym ją już nie tylko ze względu na stan blachy, ale na koszty oc. Już od jakiegoś czasu nie pracuje i jako, że mam 19 lat, 0 zniżek, to za taki silnik dużo muszę płacić. Jak mówię chętnie bym go sprzedał nawet za 1500zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 W internecie jest sporo firm skupujących auta, często na części, warto poszukać i podzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaxDraken Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Dzięki za radę Pawel, rzeczywiście kilka takich firm jest w poznaniu i złożyłem im już oferty:P /0cool: oferty sprzedaży proszę składać w odpowiednim dziale! Edytowane 26 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie wiem dlaczego nie spisałeś umowy na współwłaściciela np z ojcem lub kimś innym kto ma auto od kilku lat. Wtedy miałbyś tańsze oc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Przecież zawsze może dopisać do auta współwłaściciela ze znizkami aby obniżyć koszty OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaxDraken Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 mam współwłaściciela z 60% zniżki, ale mimo to płacę 800zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Może w pzu i dlatego... zmień firmę na tańszą. Np inter risk lub bta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Do ukończenie 25 roku życia praktycznie wszyscy ubezpieczyciele mają 50% i więcej zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi