Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

wynajmę pokój we Wrocławiu

ziomek4000

Rekomendowane odpowiedzi

najlepiej z jakimiś studentami

Jesteś pewien ^^ ^^

Zerknij sobie w internecie na Autogiełdę dolnośląską. Szukaj też w Internecie. (np. http://wroclaw.dlastudenta.pl/stancje/?typ=401)

Przy takiej odległości to może się starać o akademik.

Ja bym tobie radził zastanowić się jeszcze raz, czy studia 350 km dalej są że tak powiem dla was najlepszą opcją, rozumiem że ty zostajesz na miejscu. Bo osobiście choćby nie wiem co, to nie puściłbym dziewczyny na której by mi zależało, samej studiować taki szmat drogi dalej. Związek na odległość nie ma prawa bytu i lepiej od razu rozstać się w miłej atmosferze i znaleźć sobie kogoś na miejscu, niż potem srogo się rozczarować ^^

Edytowane przez sKarlosMegane

koledzy, ale nie rozmawiamy tutaj o związkach na odległość, tylko o wynajmie pokoju we Wrocławiu.

W tej chwili chyba najlepszą opcją byłby akademik, jak by nie patrzeć, wychodzi najkorzystniej (najczęściej są zlokalizowane w miarę blisko uczelni.

Ja bym tobie radził zastanowić się jeszcze raz, czy studia 350 km dalej są że tak powiem dla was najlepszą opcją, rozumiem że ty zostajesz na miejscu. Bo osobiście choćby nie wiem co, to nie puściłbym dziewczyny na której by mi zależało, samej studiować taki szmat drogi dalej. Związek na odległość nie ma prawa bytu i lepiej od razu rozstać się w miłej atmosferze i znaleźć sobie kogoś na miejscu, niż potem srogo się rozczarować ^^

osobiście znam wiele par które żyją na odległość i dla nikogo nie stanowi to problemu. twoje podejście do tematu jest dziecinne. zrezygnować z marzeń by być blisko kogoś lub zostawić kogoś dla realizacji marzeń. żadne z tych rozwiązań nie jest dobre. dodatkowo widać że nie ufasz swojej dziewczynie.

Edytowane przez ziomek4000

Dzieci mają już wyrobione zdanie w tych sprawach ? nie wiedziałem. No słuchaj pewnie, że marzenia są super, tylko że można je realizować wspólnie, szukać najlepszych rozwiązań, pójść na jakieś kompromisy.

Taa, znasz wiele par, które żyją na odległość. Pewnie, że tak, tylko nigdy nie dowiesz się całej prawdy od każdej ze stron. Pozostaje żyć w domysłach i dobrej wierze.

Widać wyraźnie po tym co piszesz, że jesteś jeszcze małolatem, bardzo naiwnym i wierzącym w miłość bez granic ^^

ps. poczytaj na google o najmie i wynajmie, bo to są 2 różne pojęcia.

Szukanie na forum motoryzacyjnym lokali mieszkalnych jest super pomysłem ^^, duży plus za zaradność ^^

lapka2.gif

Regulamin pkt. 5.9 -Prezes

Szukanie na forum motoryzacyjnym lokali mieszkalnych jest super pomysłem ^^, duży plus za zaradność ^^

A w czym to niby przeszkadza??

Popatrz ilu jest użytkowników forum z tamtego rejonu. Oni mają znajomych, ci jeszcze swoich znajomych........ Jak ktoś chętny do pomocy, to podpyta i podeśle namiary.

Właśnie przez takie forum nie związane z wynajmem lokali można uzyskać ofertę o wiele tańszą, jak na tych ukierunkowanych pod zarobek z wynajmu. W każdym razie nic nie stoi na przeszkodzie, by próbować.