Yeti_wood Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam, Niektorym moze to sie wydawac dziwne wrecz glupie, auto na 1 rzut niewprawnego oka ( mojego ) bite niekiedy jednak jest tak ze mimo iz bite pojezdzi dluzej niz normanie a wiec : http://otomoto.pl/renault-megane-1-9d-sprawny-taniooo-C20247653.html Na co powinienem zwrocic uwage ? ew czy ktos odrazu widzi ze jest tak zle, ze nie warto sie tym interesowac ja niestety sie nie znam az tak, a za te cene nie dostane auta tak dobrego i taniego w eksploatacji co to dlatego mimo wszystko prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ładnie to napisał "do poprawek lakierniczych" hehe on jest cały do polakierowania, zderzak przód inny kolor. Ogólnie jest w katastrofalnym stanie i doprowadzenie go do stanu w miarę normalnego, wyjdzie Ci taki sam koszt jak byś kupił zadbany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 w zeszłym tygodniu był podobny temat o kupnie tzw.okazji i kolega ma teraz duży ból głowy,co zrobić.Musiał by być,rzeczywiście,w nienagannym stanie technicznym,aby to miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti_wood Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Co rozumiesz przez nienaganny ? nie potrzeba mi auta ktore bedzie blyszczec, a chce auta w miare niazawodnego oszczednego a ze nie przepadam za malymi autami to Meganka jest fajnym kompromisem :] ponadto cena to grosze jak na ten rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Tu masz ten wspomniany temat byś nie musiał długo szukać: http://megane.com.pl/topic/32641-sprzedaz-megane-i-phi-na-czesci/page__p__255166__fromsearch__1#entry255166 Też była okazja, tylko płytę podłogową gdzieś wcięło. Wnioski sam wyciągnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 te grosze, mogą się przełożyć w tysiące które będziesz musiał wsadzić w ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Yeti_Wood pamiętaj "takie rzeczy tylko w Erze". teraz nie ma tzw okazji, chcesz kupić dobre auto musisz zapłacić odpowiednio, kupić skarbonkę bez dna nie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ponadto cena to grosze jak na ten rocznik I naprawdę Cię to nie zastanowiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 wierzyć się nie chce, że taki duży a taki naiwny Kupią złomy a potem mówią ,że się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie wiedziałem, że były megany bez zagłówków z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kupią złomy a potem mówią ,że się psują ooo to to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti_wood Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ehh wiem ze latwiej odradzac niz dac rade co sprawdzic, no ale przejade i zobacze jak to wyglada jak nie dzis to jutro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mnie już by zastanowiło zdanie, że "auto sprawne"... hmm... powód do radości czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 pierwsze co bym sprawdził,czy ma jeszcze podłogę, czy można już hamować butami, sprawdź czy nie ma wycieków, pojeździj po dziurach czy zawieszenie jeszcze jest, czy go nie ma. Zastanów się czy warto jechać tracić czas na oglądanie, pod zdaniem "samochód sprawny" co to znaczy? że ma wklepany przegląd do dowodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie wiedziałem, że były megany bez zagłówków z tyłu Ja też nie mam Jak koledzy wcześniej pisali megany do 99 roku sypie się blacha i zawieszenie, więc to musisz sprawdzić w pierwszej kolejności, części jakoś drogie nie są ale jak już zaczynasz robić coś większego to zaraz wyjdzie 20 innych gówien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi