lansjer Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Chcę ubezpieczyć samochód (Renault Megane II, kombi 1,9 dCi, z roku 2005, sprowadzony z Belgi) jednak nie wiem jaka to wersja. Na stronie ubezpieczyciela mam do wyboru Luxe Dynamiqe, Luxe Expression albo Luxe Privilege. W dokumentach tego samochodu widnieje "version: KMSG06". Można to rozszyfrować? Dzwoniłem do Renault Polska. Podałem nr VIN, ale z odpowiedzią to muszę poczekać (, bo auto zostało sprowadzone). Wcześniej przeglądałem wątki na tym forum, ale odp. nie znalazłem na moje pytanie. Googlowałem też w internecie i nic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a jak otworzysz schowek to nie masz nalepki z wersja wyposażenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lansjer Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) cięcie Niestety nie ma tam nalepki. Wróć do lektury regulaminu i przypomnij sobie zasady cytowania. gojgien Dodano: 22 sie 2011 - 16:43 Dzisiaj otrzymałem odpowiedź z Renault Polska. Oto ona: "W nawiązaniu do Pana e-maila uprzejmie informujemy, iż wersja pojazdu o numerze nadwozia ************** to Sport Way 1.9dci 115 KM, pojazd na bazie Dynamique." Pozdrawiam Forumowiczów i życzę słońca Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Czyli masz odpowiedź na pytanie. U nas w Polsce w 2005 roku też była limitowana seria SportWay - czyli bogato wyposażony Expression. Być może w Belgii zrobili go na Dynamique. Różnica między nimi to wystrój wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi