Magda1987 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Ostatnio odpalałam sąsiada na kable auto diesla moją Megane II 2,0 benzyna i po tej próbie światła zaczęły świecić i wycieraczki głośno chodzić, odpięłam klemy od akumulatora, a silnik nie odpala się, nie zapalają się żadne kontrolki startowe, nie ma komunikatów na pulpicie nic nie działa jedynie radio się odpala. Proszę o pomoc czy mógł w tym wypadku jakiś bezpiecznik się spalić ?? Jeżeli tak to który? Pozdrawiam Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Magda1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 odpalałam sąsiada na kale :) :P :P Można prosić o przetłumaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Na kable chyba miało być, mi też trochę czasu zajęło dojście do tego o co w tej łamigłówce chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No faktycznie. Objawy charakterystyczne ja dla rozładowanego/uszkodzonego akumulatora. Proponuję sprawdzić napięcie na klemach. Tak na początek. I jeszcze pytanie dodatkowe. Meganka w czasie odpalania miała zgaszony silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1987 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Temat zakończony przyczyna spalony bezpiecznik przy klemie plusowej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi