typical Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 http://otomoto.pl/renault-megane-po-lifcie-full-opcja-automat-C20442397.html Wstępnie zarezerwowałem - ważny dla mnie był automat. Proszę o wypowiedzi w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jakoś słowo "bezwypadkowy" w przypadku tego nie przemawia do mnie, a przód budzi moje obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typical Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Widziałem - maska i zderzak. Mam dziś mieć lepsze fotki na maila. Stłuczkę da się przeżyć - sam mam auto poobcierane z każdej strony i z każdej malowane. Jak konstrukcja nie ruszona, to będzie żyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zwróć też uwagę na poduchy, sprawdź kable pod siedzeniami do pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typical Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie wygląda tak źle ta Reńka Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez typical Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reins Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Książkę serwisową ma? Widzę, że jest sprowadzona z Niemiec a tam zazwyczaj ludzie skrupulatnie dbają o auta. Moje obawy budzi maska. Być może to po prostu takie ujęcie ale z lewej strony nad reflektorem nie widać szpary między maską a błotnikiem. To może oznaczać, że coś było robione. Jak będziesz je oglądać zwróć uwagę na śruby maski, drzwi, spójrz na podłogę bagażnika itd. Najbardziej uważnie obejrzyj przód. I nie kupuj w ciemno! Pozdrawiam! Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Przód słabo spasowany, była jakaś przygoda pytanie tylko jak duża. Przedni pas niby z nalepkami, ale to dzisiaj niewiele znaczy. Weź VIN, zadzwoń do ASO i sprawdź z grubsza historię auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obserwator1 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam Obawiam się że telefonicznie mogą nie udzielić informacji. Dzisiaj dzwoniłem do a.s.o. w Gdańsku (tylko tam serwisowany)bo chciałem się dowiedzieć czy samochód miał zrobiony przegląd po 120 tys ( brak wpisu w książce) i czy przy przeglądzie 140 tys faktycznie wymieniony został rozrząd. Niestety ,,bardzo sympatyczna Pani" powiedziała mi że jeżeli chcę się dowiedzieć czegokolwiek to muszę pojawić się osobiście. Może ktoś się orientuję czy jak podjadę do jakiegoś serwisu w wawa to mi odpowiedzą. W necie trafaiam na sprzeczne informację i już nie wiem czy inne sewisy mają dostęp do historii auta czy też nie. A może ktoś z forumowiczów może pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Obawiam się że telefonicznie mogą nie udzielić informacji. Jak w jednym nie podadzą to zadzwoń do następnego, niektórzy po prostu marudzą lub wykazują się przesadną nadgorliwością. W necie trafaiam na sprzeczne informację i już nie wiem czy inne sewisy mają dostęp do historii auta czy też nie. Mają dostęp, przynajmniej te główne stacje, z mniejszymi punktami mogą być problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obserwator1 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Masz rację Fred. Dzięki za podpowiedź. Wystarczyło że zadzwoniłem do ich fili w Gdyni. Tym razem Pan sprawdził i dowiedziałem się że u nich w tej konkretnie stacji auto było ostatni raz na przeglądzie przy 80 tys. Po chwili Pan jednak zaproponował że sprawdzi w bazie ogólno polskiej o ile dobrze usłyszałem. Według tej bazy potwierdził wykonanie przeglądu po 120 tys który nie był wpisany do ksiażki oraz również wymianę rozrządu w ostatnim przeglądzie przy 140 tys. Także mają dane jak dla mnie dosyć dokładne tylko kwestja czy ktoś będzie na tyle tyle uprzejmy żeby je udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi