feodor Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak to jest z lewarkiem w Scenic II? Ogladam samochody z 2004 rocznika, rozne przebiegi Jesli koledzy posiadaja samochody od nowosci, lub w 100% pewnymi przebiegami, prosze podajcie swoj przebieg i zniszczenie lewarka. Rozumiem, ze sa one malowane, przez co latwiej sie scieraja. Po ilu kilometrach zaczyna schodzic farba, po ilu zupelnie jej nie widac? Jest jakas regula? A moze kazda wersja wyglada inaczej? np. ten samochod zrobil ponad 260 tys. kilometrow (oficjalnie 180): A widzialem lewarki zjechane totalnie... to znaczy ze maja po 400tys? Prosze wlascicieli pojazdow o komentarze. A.. i jeszcze jedno... phI phII, co to znaczy? --> Opcja :) się kłania. Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 phI przed liftingiem, a phII po liftingu, ja mam 190 tys. na liczniku i pojawił się mały odprysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 U mnie po 170kk prawie nie widać cyferek. Tu gdzie R i 4 farba zeszła całkowicie. Dużo jeżdżę po mieście i to też ma wpływ na szybsze ścieranie się napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jeśli poprzedni właściciel lubił trzymać rękę na lewarku to zetrzeć mogło się juz nawet po 80 kkm. Jeśli miał podłokietnik to raczej rękę opierał na nim, a lewarek puszczał więc tutaj można przypuszczać coś, ale nie jest to reguła. Po prostu oryginalne gałki się wycierają bardzo szybko. Podobnie jak nakładki gumowe na pedał sprzęgła i hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ja mam 80kkm i co najmniej od 65kkm nie ma żadnej cyfry. Po prostu zmieniam biegi kładąc ręke nalewarek od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi