Jacek1l Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam Jak w temacie czy drzwi ze scenicka I lift z 2001r spasują do scenicka I z 1999r. Wiem że różnią się one tapicerką (inne usytuowanie włączników do szyb.) ale może mocowania są takie same. Czy tapicerkę z mojego scenika z 1999r będę mógł bez problemu przełożyć do tych drzwi po lifcie. Moje drzwi zostały uszkodzone przez nieuważnie parkującego kierowcę i muszę teraz je wymienić, a znalazłem właśnie drzwi z takim samym kodem lakieru jak u mnie -NV603. Pozdrawiam Jacek1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Tak, w będą pasowały, a tapicerkę przełóż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kupiłeś już drzwi? Mam taki sam kolor nadwozia i zastanawiałem się czy od nowszego rocznika kolor będzie taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1l Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 (edytowane) Jeszcze nie kupiłem, znalazłem w poznaniu, ja mieszkam w jaworznie, sprzedawca nie wyśle drzwi więc problem. Jak coś kupię to dam znać. Poniżej fotki 1 drzwi po tym jak nieuważny kierowca cofał na parkingu 2 po małej reperacji Edytowane 5 Września 2011 przez Jacek1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi