MagTito Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 witam mam pytanko o czego służy regulator wentylatora.za pomoc z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Napisz jaśniej, bo nie bardzo wiadomo o co ci chodzi? Regulator, jak sama nazwa wskazuje, że służy do regulowania czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagTito Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 już dodaje zdjęcie to znajduje się kolo wentylatora nawiewu i nie wiem do czego służy a wentylator mi nie dmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 A gdzie zdjęcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagTito Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 oto zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Masz klimę :) jeżeli tak to manual czy klimatronik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Przecież to jest silniczek obiegu zamkniętego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagTito Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 na pewno obiegu zamkniętego???a co odpowiada za regulacje stopnia dmuchania 1,2,3,4!tylko pokrętło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Odpowiada rezystor dmuchawy. Sprawdź, którą wersję masz i będziesz wiedział gdzie on jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi