rageous Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam, Poszukuję Megi 2ph2 2.0dci w wersji GT i teraz na radarze mam jedną z Bielska - http://otomoto.pl/renault-megane-gt-2-0-dci-150km-18-sport-C19624108.html Jest może ktoś z okolic Bielska i mógłby na nią rzucić okiem? Z tego co rozmawiałem ze sprzedawcą to był wymieniany wahacz na lewym(chyba) kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A z prawym progiem co jest :) Coś mam przeczucie, że więcej było robione z tym autem. Ale o szczegółach może później jak znajdę chwilę na bliższe przyjrzenie się. Chyba że mnie ktoś uprzedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rageous Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 prawy próg i hokejka to niby że do rowu wpadła, a lewy wahacz to mi właśnie trochę nie pasuje jeśli prawą stroną poleciała do rowu. Poza tym nie widać na zdjęciach jakiś wgnieceń na prawej stronie więc trochę się całości ta historia nie trzyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Brakuje także radia, ale to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi