Arczi92 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jeśli nie potrafisz polutować sobie kabelków to to jest dla ciebie rozwiązanie http://allegro.pl/podlacz-glosnik-vw-renault-opel-seat-adapter-i1769454343.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) ale tą białą kostkę wpina się po prostu w tweeter...nic nie trzeba lutować (jeśli zamówił oryginały renault)chyba ze w scenicu jest inaczej bo w megane kostkę wpina się bezpośrednio w tweeter Edytowane 7 Września 2011 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Te adaptery w takiej samej cenie są w ASO Opla, jak masz jakieś blisko, to nie płacisz za przesyłkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A nie prościej obciąć plastik i założyć końcówki zaciskowe ? Ja mam taki podpięte głośniki i z przodu i z tyłu. Zero problemów, znikome koszta, 2 min. zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymszon Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) Tylko to musiałbym lutować pewnie...więc wole ten plastik (o ile mowa o kablu z renault) zostawić. No nic, jutro powinny być, to się zobaczy. Mam nadzieję że to te oryginalne. Edytowane 7 Września 2011 przez Szymszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Szymszon , nic nie musisz lutować. Odcinasz końcówkę, nasuwasz na przewód, zaciskasz. To wszystko. Chodzi mi o takie końcówki jak w tej przejściówce, te złote na końcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymszon Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jeszcze raz...odcinam końcówkę, tą plastikową, tak?. Nasuwam końcówki i zaciskam jak w przypadku kabla do internetu ;p (sory za głupie porównanie). Jak mam znaleźć te końcówki na allegro, jak to się nazywa?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jak kupisz te oryginalne, to one mają złącza na takie kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Takie końcówki to zapewne w każdym sklepie elektrycznym dostaniesz, w budowlanych etc. - castorama, praktiker. Nie wiem jak fachowo się to nazywa ale jak powiesz że potrzebujesz końcówkę widełki to pewnie będą wiedzieć o co chodzi. Dodano: 07 wrz 2011 - 20:16 http://allegro.pl/listing.php/search?string=ko%C5%84c%C3%B3wki+kablowe&category=0&description=1&sg=0&order=p&change_view=1¶ms_top_cookie=eae0e7d936d687c466a92d2966d812a1dcce6c68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymszon Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) A to nie lepiej mi kupić tego http://allegro.pl/podlacz-glosnik-vw-renault-opel-seat-adapter-i1769454343.html ?. W każdym bądź razie dzięki, zobaczymy co jutro przyjdzie. Edytowane 7 Września 2011 przez Szymszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja tam bym kupił przejściówkę, bo nie trzeba się z niczym bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymszon Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Tak też myślę, że w razie czego kupię ten adapter...ale kończe już gdybanie;p. Zobaczę jutro co i jak, o ile przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jak zamówiłeś org. gwizdki to powinny mieć już odpowiednie złącze pasujące do firmowej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jak mam znaleźć te końcówki na allegro, jak to się nazywa? Zapewne chodzi o "konektory", które też są różnego rodzaju... Zobacz co przyjdzie, bo jak mówi fred powinno pasować pod ori instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 http://allegro.pl/glosniki-wysokotonowe-renault-i1787536387.html na tej aukcji sa zdjęcia tyłu tych głośniczków i widać, że jest wejście na ori wtyczkę, podłączyć i sie cieszyć głośnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi