grabekbia Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 tydzien temu odebralem nowego szczeniaka z salonu i tak sie zastanawiam czemu mimo zamontowanego alarmu nigdzie nie ma diody ktora sygnalizuje "uwaga ja tu pilnuje" jak to jest w waszych grand scenikach z fabryczna instalacja alarmowa?? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja we Fluence też nie mam takiej kontrolki, może tak postanowili księgowi firmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma diody bo alarm jest dedykowany do tego auta. Robi go włoska Cobra, komunikuje się z autem po takiej zmodyfikowanej magistrali K-line. Żaden dedykowany/fabryczny alarm nie ma diody. Wyjątkiem są tutaj rozwiązania VW gdzie alarm używa diody od imo w drzwiach. P.S Dedykowany oznacza tutaj, że został zaprojektowany we współpracy z dana marka (tutaj Renault) działa tylko z jednym modelem / jedną gamą samochodów. Edytowane 3 Listopada 2011 przez Robgold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi