pizli73 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Witam Jestem nowym uczestnikiem tego forum i zarejestrowałem się specjalnie aby prosić o radę. Noszę się z zakupem Renault Megane, w wersji hatchback, przede wszystkim z silnikiem benzynowym. Chciałbym się zapytać znawców tematu co sądzą o poniższych ofertach: http://otomoto.pl/renault-megane-12-mcy-gwarancji-zobacz-C18364285.html http://otomoto.pl/renault-megane-dynamiq-jak-nowy-C20452912.html Zwłaszcza to pierwsze mnie interesuje, bo mieszkam w okolicy. Czy warto rozglądąc się takze za silnikiem 1.4? Autko ma służyć do jazdy głównie po mieście i pewnie ze dwa razy do roku jakiś dłuższy wyjazd. będę wdzięczny za pomoc, a moze ktoś jeszcze ma dobry namiar na osobę, która zamierza sprzedać samochód w dobrym stanie? Pozdrawiam wszystkich Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Edytowane 22 Września 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Temat może niekoniecznie trafiony bo wprawdzie oba smochody są 2006r (pierwszy prod. 2005). ale obydwa przedlift (phI). Osobiście nigdy nie miałem zaufania do komisów, ale ten pierwszy daje roczną gwrancję, z pewnością oferta warta uwagi. Do zdjęć raczej trudno się przyczepić, wyposażenie bdb, pewnie warto przekopać na warsztacie (ale w sumie skoro dają gwarancję mechaniczną...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Tylko że komis Autostrada daję gwarancję jak się u nich zrobi przegląd wraz z wymianą wszystkich płynów, rozrządu itd itp. Kolega u nich kupił fiata Brawo i miał szczęście że wziął gwarancję bo cały czas to auto mu naprawiali i w końcu skrzynię mu nawet wymienili, bo mu padła. Edytowane 23 Września 2011 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 1. Odnoszę wrażenie że zdjęcia przeszły jakiś "lifting" oraz maska ma inny odcień niż cała reszta. Prawe nadkole nie zgrywa się z maską i zderzakiem. 2. Brak opinii bo zdjęcia słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi