horror Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Witam! Jestem nowy na forum, rozglądam się za nowym autem Jestem pod wrażeniem sokolego wzroku niektórych kolegów:) znalazłem takie http://otomoto.pl/renault-megane-salon-polska-C20703451.html Bardzo proszę o opinię, z góry dziękuje Horror [ciach] - 0cool: takie sprawy proszę zgłaszać poprzez opcję "Raportuj" Edytowane 25 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Podejrzewam, że to auto było flotowe. Świadczy o tym zestaw głośnomówiący do nokii. Po za tym brak nakładki na pedał sprzęgła (daje do myślenia co do przebiegu). I brak oryginalnego kołpaka [ciach] - 0cool: zbędny komentarz. Edytowane 25 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi