arti86 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam . poratuje mnie ktos kodem? Program niestety na moim kompie nie chce sie odpalic. po rozkreceniu kluczyka na plastiku mam takie numery : 98097 i S2REE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_tychy Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witam i mnie dopadł problem z kluczykiem. Niestety problem jest bardziej złożony ponieważ nie działa dioda IR. Sama dioda została wylutowana i jest sprawna więc będzie uwalona elektronika baterie również sprawdzone i teraz moje pytanie czy ktoś zna kogoś kto naprawia takie kluczyki lub czy jest możliwe zaprogramowane używanego kluczyka z innego samochodu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakes Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 panowie nie moge wygenerowac pinu przez ten program,wygeneruje mi go ktos,podam co trzeba REGULAMIN - 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss12 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Chciałbym prosić o wygenerowanie kodu nr 99171 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbow Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam. Moge wygenerowac komus kod jak ma ktos problem. REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo72 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 clio 2 VF1BB050F24372462 Poproszę o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam, a czy do Kangoora da się jakoś samemu dokodować nowy kluczyk z pilotem ? mam tylko jeden oryginalny i dokupiłem sobie drugi, dotoczony i zostało go dokodować. Mam do dyspozycji ddt4all i dostęp do clipa, tylko nie wiem czy nie potrzebuje przypadkiem jakiegoś PINu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek22 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Witam. Mam następujący problem, zgasła mi kontrolka na desce rozdzielczej i nie mogę odpalić silnika. Z kluczyka raz otworzę raz nie drzwi do reni. Posiadam renię megane 1 1.6 16v 2000r. nr. vin. VF1BA040522140719 na kluczyku nie mam karteczki ala są numery PA66-GF30 jedna strona CR 1620 druga strona. Proszę o pomoc bo nie mam bladego pojęcia co się dzieje. Do tej pory nie było problemu. Z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 To jest problem z zasilaniem w samochodzie, a nie z pilotem i immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek22 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Rozrusznik kręci jak szalony, iskry nie sprawdzałem. Może to być pompa paliwa, czy coś takiego. Przepraszam, sprostowanie zgasła czerwona migająca dioda między zegarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Może być pompa paliwa. Zgasła dioda, czyli powinna być iskra na świecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek22 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Dzięki, jutro robi się cieplej to trzeba będzie zaglądnąć i sprawdzić. Witajcie, ciąg dalszy niewiadomych w reni. Wymieniłem pompę paliwa, ponownie przeglądnołem bezpieczniki dalej nic. Mechanik podpowiedział żebym zrobił podkowę na czerwonym wyłączniku bezpieczeństwa pod maską. Jeszcze inny że to cewki zapłonowe do wymiany. Poradźcie co robić, może faktycznie kluczyk się rozprogramował i immo nie działa. Pozdro. W dniu 5.01.2019 o 19:10, karbow napisał: Witam. Moge wygenerowac komus kod jak ma ktos problem. REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Witaj karbow jak byś mógł mnie poratować kodem, będę wdzięczny. Oto vin VF1BA040522140719, a to numery z kluczyka PA66-GF30 jedna strona CR 1620 druga strona. Z góry dziękuję. Witam. Ponownie proszę o pomoc. Dziś był elektryk samochodowy, sprawdzał chyba wszystkie możliwe myki żeby uruchomić renię. I nic, dioda dalej nie świeci się, silnik nie odpala. Jest proźba do Pana zawisza1980, podaję numery z kluczyka PA66-GF30, druga strona CR 1620, a dodatkowo rozkręciłem kluczyk i na płytce znalazłem jeszcze to S108627BNO, 00030 proszę o wygenerowanie kodu. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidus Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Witam proszę o pomoc w sprawie wygenerowania kodu nr kluczuka S2AR1 98056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi85 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Witam mam Megane 1 z 2003 roku po paru godzinach postoju nie odpala. Zero reakcji po przekręceniu kluczyka nawet kontrolki się nie świecą nie działa wentylator radio zapalniczka. Akumulator naładowany centralny zamek sprawny. Moje pytanie czy to może być immobiliser czy może kostka stacyjki i nie puszcza napięcia dalej. Stoję w wypizdowie i muszę sam to ogarnąć. Proszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Światła możesz włączyć? Awaryjne działają? Może być uszkodzona kostka stacyjki. Wystarczy w wiązce stacyjki (pod kierownicą) zewrzeć odpowiednie przewody, żeby uruchomić silnik. Zapłon zawierasz na stałe, a rozruch do nich tylko na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi